در جلسه نوبتی ماهوار شورای علمی دانشگاه، راجع به موضوعات علمی بحث به عمل آمد

شورای علمی پوهنتون هیواد به ریاست عطا محمد هلواک تدویر یافت و در آن معاون علمی، معاون امور محصلان، معاون اداری-مالی، روسای دانشکده ها، آمر ارتقای کیفیت و عده ای از استادان اشتراک ورزیده بودند. نخست از همه، آمر ارتقای کیفیت گزارش مفصل از تطبیق تصامیم جلسه ماه گذشته را ارائه نمود که بیشتر آن مورد تطبیق قرار گرفته بود. در جلسه امروزی شورای علمی، مرور دوره ای دیپارتمنت نرم افزار دانشکده کمیپوتر ساینس مورد تائید قرار گرفته راجع به تفاهم نامه ای با یک مرکز آموزش زبان انگلیسی بحث صورت گرفت. همچنان، کمیته ای امتحانات گزارش امتحان نهائی سمستر بهاری را پیشکش کرد. برعلاوه، رهنمود اداره ارشاد و دعوت وزارت تحصیلات و چک لست موضوعات مورد رعایت آن با دانشکده ها در میان گذاشته شده تصمیم اتخاذ گردید که در جریان سمستر خزانی 1401 رهنمود فوق مورد تطبیق قرار گیرد. درجلسه شورای علمی دانشگاه راجع به یک سلسله موضوعات علمی نیز بحث به عمل آمد.